3D Experience2017-05-02T12:41:53+00:00

Uniek in Nederland!

Ervaar wonen in Mouterijnoort in het Wooniversum

Heeft u een optie op een woning gekregen? Gefeliciteerd! Vanaf nu wordt wonen in Mouterijnoort nog tastbaarder. Als koper ontvangt u van ons een uitnodiging voor een bezoek aan het Wooniversum. Dé plek waar u het wonen in uw nieuwe thuis kunt ervaren. Het Wooniversum biedt u een unieke virtual reality ervaring aan, waardoor u al door uw woning kunt lopen voordat er nog maar een steen is gelegd. Pas het aan, richt het in zoals u het wilt en zie uw ideale huis om u heen ontstaan.

Verbouwen in een oogwenk
Tijdens de reis door uw huis kunt u de verschillende opties van uw woning bekijken. Hoe ziet de woonkamer er bijvoorbeeld uit met een uitbouw? Hoe verandert die zolderkamer met een dakkapel? Zijn die openslaande deuren echt de moeite waard? In het Wooniversum kunt u met uw eigen ogen zien of iets werkt of niet, en zo uw ideale woonruimte creëren.

Keuzes met betrekking tot opties en afwerking
Wanneer u in de 3D ruimte heeft kunnen proeven aan de nieuwe woning wordt er samen met u gekeken naar de optiepakketten van sanitair, tegelwerk, deuren, keukens en kozijnen in de Wooniversum-showroom. Hier vindt u stijlvolle modelwoningen, zodat u meteen kunt zien hoe bepaalde opties worden verwerkt en u ziet de kwaliteit van de standaard afwerking van de woning. Dit alles onder begeleiding van onze kopersbegeleider die u op dit gebied tot aan de oplevering van uw nieuwe woning ontzorgt en bijstaat.

Na het ondertekenen van de koop- aannemingsovereenkomst bent u nogmaals welkom in het Wooniversum om nog eens op uw gemak alle materialen te voelen en u te verzekeren van de juiste keuzes.

Ontvangst & gesprek

3D Experience

Showroom

Bekijk de video

Deze website maakt voor sommige toepassingen gebruik van cookies. Ik begrijp het!